[ı]................[/ı]
Hikaye uydurmaca (1 varmış 2 olmuş)
|
ve...
hemen sağ taraftaki bi dükkana sapıp Shakira kemeri aLmış kendinee [b]bakmış daha 1 saati var ama dayanamayıp cafeye girmiş [/b] oturup onun gelmesini beklerim demiş.. cafeye girmişş ve etrafa bakınırken birde ne görSüüün :pisik:
Zaten çoçuk içerdeymiş gözgöze gelmişler o anda ilk anki elektirk yine başlamış...
Kız hemen sormuş.. -Ya senin ismin neydi? - Bizim çoçuk cevap vermiş.. Adim .....
Adım abdüLmecitbünyamin demiş hemencecik büyük 1 heves iLee ..
ya Seninn yavru kuşum diyerek devam etmiş sözüne o da Benim adım ...
Müncübe demiş nefes nefese. Öyle heycanlıymış ki ne yapacağını şaşırıvermiş ..
Sonra 2 tane limonata istemişler. Tam içerken .......
Tam içerken AbdüLmecitbünyamin agzındaki Limonatayı püskürtmüş
müncübe bi anLık şaşkınLıkLa biLinmeyen askına ne oLdgunu sormuş abdüLmecitbünyamin'de yazdıgı şiiri okumayı unuttugunu beLirterek: cebindeki kagıdı cıkartıp okumaya basLamış
Salına salına gel yanıma
Eteklerini salla gel Sallana sallana gel Gerdanları salla gel Gel gel gel. Topla geeel... Huooooop... Sağ yap gel Şimdi doğru gel... Ne olursan ol Gel... Gel bakayım yanıma Al şu parayı Git Karşıki bakkaldan Bir sigara al Gel... Gel gel O anda kızdan dökülen gözyaşlarını eliyle silerken bizim oğlan karşıdan bir ses gelmiş .. Ve demiş ki ...
eeeeeeeeeey oğuL
Yaşanılanları Kontrol-S ile kaydedip, Kontrol-Z ile geri yaşıyorsun Sen sevdanı download edip masaüstüne alıyorsun En çokta ekranı kapladığı o anı özlüyorsun biLiyorum ! Eeeeeeeeeey Italik yürüyüşlü, Bold bakışlı sevdiği... Öyle bir halt yedi ki, sakın affetme onu Simge durumuna küçült, saatlerce beklet Tüm sistemlerini çökert, Ziple sıkıştır ve parçala Alt F4 ile kapat, Shift ile değiştir abdüLmecitbünyamin dayanamayıp 1 şiir daha patLatır Kapanır kapılar, ağa oturum açılır Sevdamız monitöre saniyelerle yazılır Disconnect olursam beni yine arar mısın? Masaüstünde bulamazsan belgelerime bakar mısın? Yokluğunda erişim paketi teselli olmasa da Değişiklikleri kaydedip, yeniden bağlanır mısın? deer
Der demez bizim kızda eksik mi kalır o anda hemen patlatır bir şiir :$
Seni ele sevirem ki... Diyacahsan ki niye ? Ne bilim işde ele! Seni görende bir hoş olir, ölir, ölir, ölirem... Ahşam olir, davar, nahır, mal gelir, Komlar, ahırlar dolir. Sayiram, sayiram biri esgik. Bi daha sayiram, Bir de bahiram ki tamam. Ama üzülirem; Diyacahsan ki niye? Bennam işde ele! Sözcüklerinden öyle etkilenmiştir ki abdüLmecitbünyamin hemen sarılır boynuna ve öpücük kondurur dudaklarına |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
hikaye uyduralım.. | esra_55 | 3 | 1,611 |
04-13-2022, Saat: 11:57 PM Son Yorum: wildfang |
|
Gizemli Hikaye | PrinceSs | 8 | 841 |
04-06-2022, Saat: 03:36 PM Son Yorum: wildfang |
|
Seksensekiz varmış sekizyüzbinaltıyüzsekizyüz yokmuş | riukeen | 11 | 2,326 |
10-29-2010, Saat: 05:57 AM Son Yorum: riukeen |