0'dαη oηuηŁα bαşŁαЯsıη ђαчαtα...
1 bακмışsıη giЯivэЯмiş ђαчαtıηα...
2'dэ biЯ düşüvэЯiЯ ακŁıηα...
3 güηŁüκ düηчαdα tэκ zэvκiηdiЯ αsŁıηdα
4 döЯtŁüκ gэçэЯ zαмαηıη oηŁα...
5 vακit ηαмαzα чoκtuЯ bu bαğŁıŁıκ...
6 üstü bi эЯκэκ αsŁıηdα...
7 ciђαηdα чoκtuЯ oŁαη oηdα...
8 κöşэ oŁuЯsuη κoηuşuЯκэη oηuηŁα...
9 doğuЯuЯsuη göЯэмэчiÞ κoηuşαмαчıηcα!...
10'u coκ sэvэЯsiη o fαЯκıηdα oŁмαsαdα...
[FONT="]Kimse Üstüme Çift Tıklayamaz...!!!:kizgin:[/FONT]
[FONT="]ba$ beLası oLduqumu du$unenLer... daa bi$ii qorMediniz..!miley17:[/FONT]
[FONT="]1 gιяℓ, 1 ¢яу нєєууσσσ α∂αмıм тнιѕ ιѕ му ѕтуℓє...[/FONT]
[FONT="]Yağmur Olsam Yağsam Sana ısLatır mısın Kendini benimLe_??:k:[/FONT]
♠♥[FONT="] iNtikAm krALichési [/FONT]♠♥
[FONT="]xX ∂éηgéѕιzιмм , çıℓgıηıмм ,υкαℓαуıмм , αмα ¢нσк тαтℓıуıммм ßє «miley16:[/FONT]
[FONT="]:yikildim:Bugün 23 Nisan, Oha Falan Oluyor İnsan:yikildim:[/FONT]
[FONT="]miley17:$é[/FONT][FONT="]к[/FONT][FONT="]é[/FONT][FONT="]я [/FONT][FONT="]ß[/FONT][FONT="]ι[/FONT][FONT="]ѕнє(●-● , q[/FONT][FONT="]ü[/FONT][FONT="]ѕєℓ [/FONT][FONT="]ß[/FONT][FONT="]ι[/FONT][FONT="]ѕнє (●-● , т[/FONT][FONT="]α[/FONT][FONT="]тℓı ß[/FONT][FONT="]ι[/FONT][FONT="]ѕнє(●-● [/FONT][FONT="]α[/FONT][FONT="]ѕ[/FONT][FONT="]ι [/FONT][FONT="]ß[/FONT][FONT="]ι[/FONT][FONT="]ѕнє (●-● , у[/FONT][FONT="]σ[/FONT][FONT="]к [/FONT][FONT="]ßöℓ[/FONT][FONT="]є [/FONT][FONT="]ß[/FONT][FONT="]ι[/FONT][FONT="]ѕнє [●.●]:$[/FONT]
[FONT="]Polat alemdar'ı haraca bağlayan nacizane kişilik…!miley16:[/FONT]
[FONT="]seN HA.. sefmeq HA..adma ooLum adma..uykumuZ faR dediyseq ayakta uyud demedik ky..[/FONT]
[FONT="]Artık susuyorm sözlerm pitti,bu kez gidiorum sahiden bitti[/FONT]
[FONT="]xD::.[/FONT][FONT="]в[/FONT][FONT="]ι[/FONT][FONT="]я[/FONT][FONT="]ιηι [/FONT][FONT="]ѕє[/FONT][FONT="]ν∂ι[/FONT][FONT="]м к[/FONT][FONT="]αη[/FONT][FONT="]ѕєя [/FONT][FONT="]σℓ∂υ, [/FONT][FONT="]в[/FONT][FONT="]ι[/FONT][FONT="]я[/FONT][FONT="]ιηι [/FONT][FONT="]ѕє[/FONT][FONT="]ν∂ι[/FONT][FONT="]м [/FONT][FONT="]ν[/FONT][FONT="]єяєм [/FONT][FONT="]σℓ∂υ, [/FONT][FONT="]в[/FONT][FONT="]ι[/FONT][FONT="]я[/FONT][FONT="]ιηι [/FONT][FONT="]ѕє[/FONT][FONT="]ν∂ι[/FONT][FONT="]м к[/FONT][FONT="]α[/FONT][FONT="]му[/FONT][FONT="]ση [/FONT][FONT="]ç[/FONT][FONT="]α[/FONT][FONT="]я[/FONT][FONT="]ρ[/FONT][FONT="]тı , к[/FONT][FONT="]αƒα[/FONT][FONT="]мı в[/FONT][FONT="]σz[/FONT][FONT="]м[/FONT][FONT="]α [/FONT][FONT="]ѕє[/FONT][FONT="]ηι ∂[/FONT][FONT="]є ѕє[/FONT][FONT="]ν[/FONT][FONT="]єя[/FONT][FONT="]ι[/FONT][FONT="]м н[/FONT][FONT="]αααα[/FONT]
[FONT="]AşK YaSaK SeVgI YaSaK NeYmIş eFeNdIm yAşIm uFaK…[/FONT]
[FONT="]ѕє[/FONT][FONT="]ηι [/FONT][FONT="]ѕє[/FONT][FONT="]νι[/FONT][FONT="]у[/FONT][FONT="]σ[/FONT][FONT="]я[/FONT][FONT="]υ[/FONT][FONT="]м ∂[/FONT][FONT="]ι[/FONT][FONT="]уяѕ[/FONT][FONT="]υη [/FONT][FONT="]м[/FONT][FONT="]α∂[/FONT][FONT="]ємк[/FONT][FONT="]ι [/FONT][FONT="]ѕє[/FONT][FONT="]νι[/FONT][FONT="]у[/FONT][FONT="]σ[/FONT][FONT="]яѕ[/FONT][FONT="]υη [/FONT][FONT="]¢[/FONT][FONT="]єнє[/FONT][FONT="]ηη[/FONT][FONT="]ємє в[/FONT][FONT="]ιℓ[/FONT][FONT="]єт [/FONT][FONT="]αℓ∂ι[/FONT][FONT="]м ѕ[/FONT][FONT="]ö[/FONT][FONT="]уℓє gєℓ[/FONT][FONT="]ι[/FONT][FONT="]у[/FONT][FONT="]σ[/FONT][FONT="]ям[/FONT][FONT="]υ[/FONT][FONT="]su[/FONT][FONT="]η[/FONT][FONT="] ??[/FONT]
[/url]
[FONT="]CoCa CoLayım Hayatın tadıyıM.Roccoyum choq $ekeriM.aLbeniyim ßahanem cook.çikoLataLı qofretim arkadaŞLAr beni sewmeyeN warMı..?[/FONT]
[FONT="]ߣN ßiR CaDıyIm SenDe ßeNiM HeRŞeyiM oLaN ßi SüpüRGe..FaRzeTKi SeNDeN vAzGeÇmiŞiM..CaDıLıGıMıN ßi ÖnEmİ KaLıRmI SeNCe…[/FONT]
[FONT="]ŞıMARıÄžıM, UYsaLıM, İsTeYince LaF SoKarıM, cok HAssAs ve ALıNGaNıM ÇöZeMeZsiN BeNi, BeN ZoR oLanLarDaNıM!![/FONT]
[FONT="]Sensiz yaşamak çok ZORMUŞ [!] Demek isterdim inan [/FONT]
[FONT="]Sabah kahvaltı yabamadm CNKü sni düşünüordum.Öğlen yemek yiyemedm CNKÜ seni düşünüordm.Aksam yemek yiyemedm CNKÜ seni düşünüordm.Gece uyuyamıorm CNKÜ AÇIM leyn[/FONT]
[FONT="]Yoku$u ßen CıkTım YoL $eniN oL$un, ZehiRi ßen IctiM $u $enin oL$un ßi tAne ßuLmu$$un HayıRLı oL$un ßi tAne dE ßenßuLdum HaßeRiN oLsun!!! [/FONT]
[FONT="]SenDeKi HaVa bEnİm BisİkLeTiN TeKeRiNdEdE VaR..!! [/FONT]
[FONT="]Sana yaza yaza yaz geldi[.]NETE zam geldi[!] daha yazacaktim ama NETİM KESİLDİ…[/FONT]
[FONT="]Shen deLi bn manyaq biRbiRimizi hech bıRaqmayaq[/FONT]
[FONT="]Ağlama sevgilim ıslanıorm…[/FONT]
[FONT="]Chéstér 0Lp qyb0Lmq istiy0rm…kmsénindé bLMasını ‘isT3miy0rmm!![/FONT]
[FONT="]bény sévméyn ßitLénsinn?[/FONT]
[FONT="] ๏ ๓ค[/FONT][FONT="]гtıl[/FONT][FONT="]ค[/FONT][FONT="]г к[/FONT][FONT="]คŦคภค รıçรıภ[/FONT]
[FONT="]pRenSeS qiBiiiMmMM .. ![/FONT]
[FONT="] kanaTLaRIm oLsa uCaßiLcem keLeBeK oLsaM bi güN seviP öLseM [/FONT]
[FONT="] CaDıııMMmM .. ! ama caDıLııM siZe deiL seVgiLiMe. . ![/FONT]
[FONT="]нαηι єη güzєℓ αşкℓαя ιмкαηѕız gєℓιя уα ιηѕαηα, ιмкαηѕız σℓ∂υgυη ι¢ιη αѕığıм ѕαηα![/FONT]
[FONT="] peRiiMm .. siHiR yapaRım .. söNeR havaN .. ![/FONT]
[FONT="]yα вєи fαzLαyıм вu düиyαdα yαdα вu düиyα sєиsiz fαzLα вαиα[/FONT]
[FONT="]SiLmeye çaLıstıkça Daha çokk akLımdasınn!...[/FONT]
[FONT="]İi ßi inSan ? o seNsin ,ii ßi seWgiLi ? o da seNsin ,ii ßi sıRdaş o da seNsin ,güZeL ßi kıZz kahRetSin o ßeNim…!!!:x[/FONT]
[FONT="]YıkıLmâdim...âyâktâyim...dérsLérimLé...ßâs ßâsâyım...[/FONT]
[FONT="]$iMdi ßiR meLek geL$e diLe ßeNdeN Ne diLeR$eN deR$e 10 keRe 100 keRe 1000 keRe $eNi diLeRdim…!!![/FONT]
[FONT="]UyuR gißi yaPıNca aCım diNer Mi seNce…!!![/FONT]
[FONT="]éLimi tut ßıRakMa öLéNé déK…!!![/FONT]
[FONT="]".. Sözler toz pempeydi [/FONT]
[FONT="]Susmalar uçuk mavi [/FONT]
[FONT="]Siyah hayatımda Bn Bi kraLiçeyim [/FONT]
[FONT="]sustRma kaLbnin sésini [/FONT]
[FONT="] unuTma qökyüzü hér yrdé mawi ;
[/FONT] [url=http://www.duygusuz.com/cikis.php?url=http://resimyukle.duygusuz.com/image-41D3_4A1140F3.jpg]
1 bακмışsıη giЯivэЯмiş ђαчαtıηα...
2'dэ biЯ düşüvэЯiЯ ακŁıηα...
3 güηŁüκ düηчαdα tэκ zэvκiηdiЯ αsŁıηdα
4 döЯtŁüκ gэçэЯ zαмαηıη oηŁα...
5 vακit ηαмαzα чoκtuЯ bu bαğŁıŁıκ...
6 üstü bi эЯκэκ αsŁıηdα...
7 ciђαηdα чoκtuЯ oŁαη oηdα...
8 κöşэ oŁuЯsuη κoηuşuЯκэη oηuηŁα...
9 doğuЯuЯsuη göЯэмэчiÞ κoηuşαмαчıηcα!...
10'u coκ sэvэЯsiη o fαЯκıηdα oŁмαsαdα...
[FONT="]Kimse Üstüme Çift Tıklayamaz...!!!:kizgin:[/FONT]
[FONT="]ba$ beLası oLduqumu du$unenLer... daa bi$ii qorMediniz..!miley17:[/FONT]
[FONT="]1 gιяℓ, 1 ¢яу нєєууσσσ α∂αмıм тнιѕ ιѕ му ѕтуℓє...[/FONT]
[FONT="]Yağmur Olsam Yağsam Sana ısLatır mısın Kendini benimLe_??:k:[/FONT]
♠♥[FONT="] iNtikAm krALichési [/FONT]♠♥
[FONT="]xX ∂éηgéѕιzιмм , çıℓgıηıмм ,υкαℓαуıмм , αмα ¢нσк тαтℓıуıммм ßє «miley16:[/FONT]
[FONT="]:yikildim:Bugün 23 Nisan, Oha Falan Oluyor İnsan:yikildim:[/FONT]
[FONT="]miley17:$é[/FONT][FONT="]к[/FONT][FONT="]é[/FONT][FONT="]я [/FONT][FONT="]ß[/FONT][FONT="]ι[/FONT][FONT="]ѕнє(●-● , q[/FONT][FONT="]ü[/FONT][FONT="]ѕєℓ [/FONT][FONT="]ß[/FONT][FONT="]ι[/FONT][FONT="]ѕнє (●-● , т[/FONT][FONT="]α[/FONT][FONT="]тℓı ß[/FONT][FONT="]ι[/FONT][FONT="]ѕнє(●-● [/FONT][FONT="]α[/FONT][FONT="]ѕ[/FONT][FONT="]ι [/FONT][FONT="]ß[/FONT][FONT="]ι[/FONT][FONT="]ѕнє (●-● , у[/FONT][FONT="]σ[/FONT][FONT="]к [/FONT][FONT="]ßöℓ[/FONT][FONT="]є [/FONT][FONT="]ß[/FONT][FONT="]ι[/FONT][FONT="]ѕнє [●.●]:$[/FONT]
[FONT="]Polat alemdar'ı haraca bağlayan nacizane kişilik…!miley16:[/FONT]
[FONT="]seN HA.. sefmeq HA..adma ooLum adma..uykumuZ faR dediyseq ayakta uyud demedik ky..[/FONT]
[FONT="]Artık susuyorm sözlerm pitti,bu kez gidiorum sahiden bitti[/FONT]
[FONT="]xD::.[/FONT][FONT="]в[/FONT][FONT="]ι[/FONT][FONT="]я[/FONT][FONT="]ιηι [/FONT][FONT="]ѕє[/FONT][FONT="]ν∂ι[/FONT][FONT="]м к[/FONT][FONT="]αη[/FONT][FONT="]ѕєя [/FONT][FONT="]σℓ∂υ, [/FONT][FONT="]в[/FONT][FONT="]ι[/FONT][FONT="]я[/FONT][FONT="]ιηι [/FONT][FONT="]ѕє[/FONT][FONT="]ν∂ι[/FONT][FONT="]м [/FONT][FONT="]ν[/FONT][FONT="]єяєм [/FONT][FONT="]σℓ∂υ, [/FONT][FONT="]в[/FONT][FONT="]ι[/FONT][FONT="]я[/FONT][FONT="]ιηι [/FONT][FONT="]ѕє[/FONT][FONT="]ν∂ι[/FONT][FONT="]м к[/FONT][FONT="]α[/FONT][FONT="]му[/FONT][FONT="]ση [/FONT][FONT="]ç[/FONT][FONT="]α[/FONT][FONT="]я[/FONT][FONT="]ρ[/FONT][FONT="]тı , к[/FONT][FONT="]αƒα[/FONT][FONT="]мı в[/FONT][FONT="]σz[/FONT][FONT="]м[/FONT][FONT="]α [/FONT][FONT="]ѕє[/FONT][FONT="]ηι ∂[/FONT][FONT="]є ѕє[/FONT][FONT="]ν[/FONT][FONT="]єя[/FONT][FONT="]ι[/FONT][FONT="]м н[/FONT][FONT="]αααα[/FONT]
[FONT="]AşK YaSaK SeVgI YaSaK NeYmIş eFeNdIm yAşIm uFaK…[/FONT]
[FONT="]ѕє[/FONT][FONT="]ηι [/FONT][FONT="]ѕє[/FONT][FONT="]νι[/FONT][FONT="]у[/FONT][FONT="]σ[/FONT][FONT="]я[/FONT][FONT="]υ[/FONT][FONT="]м ∂[/FONT][FONT="]ι[/FONT][FONT="]уяѕ[/FONT][FONT="]υη [/FONT][FONT="]м[/FONT][FONT="]α∂[/FONT][FONT="]ємк[/FONT][FONT="]ι [/FONT][FONT="]ѕє[/FONT][FONT="]νι[/FONT][FONT="]у[/FONT][FONT="]σ[/FONT][FONT="]яѕ[/FONT][FONT="]υη [/FONT][FONT="]¢[/FONT][FONT="]єнє[/FONT][FONT="]ηη[/FONT][FONT="]ємє в[/FONT][FONT="]ιℓ[/FONT][FONT="]єт [/FONT][FONT="]αℓ∂ι[/FONT][FONT="]м ѕ[/FONT][FONT="]ö[/FONT][FONT="]уℓє gєℓ[/FONT][FONT="]ι[/FONT][FONT="]у[/FONT][FONT="]σ[/FONT][FONT="]ям[/FONT][FONT="]υ[/FONT][FONT="]su[/FONT][FONT="]η[/FONT][FONT="] ??[/FONT]
[/url]
[FONT="]CoCa CoLayım Hayatın tadıyıM.Roccoyum choq $ekeriM.aLbeniyim ßahanem cook.çikoLataLı qofretim arkadaŞLAr beni sewmeyeN warMı..?[/FONT]
[FONT="]ߣN ßiR CaDıyIm SenDe ßeNiM HeRŞeyiM oLaN ßi SüpüRGe..FaRzeTKi SeNDeN vAzGeÇmiŞiM..CaDıLıGıMıN ßi ÖnEmİ KaLıRmI SeNCe…[/FONT]
[FONT="]ŞıMARıÄžıM, UYsaLıM, İsTeYince LaF SoKarıM, cok HAssAs ve ALıNGaNıM ÇöZeMeZsiN BeNi, BeN ZoR oLanLarDaNıM!![/FONT]
[FONT="]Sensiz yaşamak çok ZORMUŞ [!] Demek isterdim inan [/FONT]
[FONT="]Sabah kahvaltı yabamadm CNKü sni düşünüordum.Öğlen yemek yiyemedm CNKÜ seni düşünüordm.Aksam yemek yiyemedm CNKÜ seni düşünüordm.Gece uyuyamıorm CNKÜ AÇIM leyn[/FONT]
[FONT="]Yoku$u ßen CıkTım YoL $eniN oL$un, ZehiRi ßen IctiM $u $enin oL$un ßi tAne ßuLmu$$un HayıRLı oL$un ßi tAne dE ßenßuLdum HaßeRiN oLsun!!! [/FONT]
[FONT="]SenDeKi HaVa bEnİm BisİkLeTiN TeKeRiNdEdE VaR..!! [/FONT]
[FONT="]Sana yaza yaza yaz geldi[.]NETE zam geldi[!] daha yazacaktim ama NETİM KESİLDİ…[/FONT]
[FONT="]Shen deLi bn manyaq biRbiRimizi hech bıRaqmayaq[/FONT]
[FONT="]Ağlama sevgilim ıslanıorm…[/FONT]
[FONT="]Chéstér 0Lp qyb0Lmq istiy0rm…kmsénindé bLMasını ‘isT3miy0rmm!![/FONT]
[FONT="]bény sévméyn ßitLénsinn?[/FONT]
[FONT="] ๏ ๓ค[/FONT][FONT="]гtıl[/FONT][FONT="]ค[/FONT][FONT="]г к[/FONT][FONT="]คŦคภค รıçรıภ[/FONT]
[FONT="]pRenSeS qiBiiiMmMM .. ![/FONT]
[FONT="] kanaTLaRIm oLsa uCaßiLcem keLeBeK oLsaM bi güN seviP öLseM [/FONT]
[FONT="] CaDıııMMmM .. ! ama caDıLııM siZe deiL seVgiLiMe. . ![/FONT]
[FONT="]нαηι єη güzєℓ αşкℓαя ιмкαηѕız gєℓιя уα ιηѕαηα, ιмкαηѕız σℓ∂υgυη ι¢ιη αѕığıм ѕαηα![/FONT]
[FONT="] peRiiMm .. siHiR yapaRım .. söNeR havaN .. ![/FONT]
[FONT="]yα вєи fαzLαyıм вu düиyαdα yαdα вu düиyα sєиsiz fαzLα вαиα[/FONT]
[FONT="]SiLmeye çaLıstıkça Daha çokk akLımdasınn!...[/FONT]
[FONT="]İi ßi inSan ? o seNsin ,ii ßi seWgiLi ? o da seNsin ,ii ßi sıRdaş o da seNsin ,güZeL ßi kıZz kahRetSin o ßeNim…!!!:x[/FONT]
[FONT="]YıkıLmâdim...âyâktâyim...dérsLérimLé...ßâs ßâsâyım...[/FONT]
[FONT="]$iMdi ßiR meLek geL$e diLe ßeNdeN Ne diLeR$eN deR$e 10 keRe 100 keRe 1000 keRe $eNi diLeRdim…!!![/FONT]
[FONT="]UyuR gißi yaPıNca aCım diNer Mi seNce…!!![/FONT]
[FONT="]éLimi tut ßıRakMa öLéNé déK…!!![/FONT]
[FONT="]".. Sözler toz pempeydi [/FONT]
[FONT="]Susmalar uçuk mavi [/FONT]
[FONT="]Siyah hayatımda Bn Bi kraLiçeyim [/FONT]
[FONT="]sustRma kaLbnin sésini [/FONT]
[FONT="] unuTma qökyüzü hér yrdé mawi ;
[/FONT] [url=http://www.duygusuz.com/cikis.php?url=http://resimyukle.duygusuz.com/image-41D3_4A1140F3.jpg]
arkadaşlarr diğer konulara baktım kadarıyla bu nickleri görmedm...umarım daha önce bunlar konmamıştırr..:??