yüzüne bakarım..
Anket Başlığı: İlk kez Gördüğünüz Birinin Nesine Bakarsınız? |
|||
ayakkabılarına | 7 | 14.58% | |
saclarına | 4 | 8.33% | |
giysilerine | 3 | 6.25% | |
yüzüne | 7 | 14.58% | |
gözlerine | 10 | 20.83% | |
genel görünümüne | 11 | 22.92% | |
diğer | 6 | 12.50% | |
Katılımcı sayısı: | 48 | 100% |
* Siz bu anket için oy kullanmışsınız. | [Anket Sonuçlarını Göster] |
İlk Kez Gördüğünüz Birinin İlk Önce Nesine Bakarsınız?
|
05-10-2009, Saat: 11:45 PM <
ayakkabı öneml tabii sivri burun bi ayakkabı giyen kişinin ruhu bana ters bi kere
saçlarr erkeklerde önemlidir ya abartı sevmem ama anakuzusu saçıda sevmem giysilere gelincede bi erkek kumaş pantolonu iş dışında giymemeli.. ceket,gömlek kravat gibii giysilerde dede tarzı olmamalı daha modern olmalı tabi maddi imkanların gerektirdiği kadarıyla.. yüze gelince kaşlar önemli bence dağınık ve kalın hatta ortadan birleşmiş erkek kaşlarıı çok itici gelir bana.. kızlardada aynı şekilde çok itici duruyo alma durumları yoksa ben alırım dişlerde önemli sarıı ve eğri büğrü dişlerr pek hoş durmuyo.. fırçalamak şart ve annenin fazla meme emdirmemesii.. çekerkende gelişi güzel çekmemesi şarrt.. o zaman kötü görüntülü dişler oluşmaz.. gözlerr bence hep parlamalıı ve temizliğine önem verilmeli genel görünümmde isee pasaklı olmasın yeter ya sıskalardanda pek haz etmem diğer kısmına gelincee dudakları ıslak kişiler hep sevimli gelmiştir bana neden bilmemm işteee bu kadar
06-10-2009, Saat: 11:23 AM <
En Önce Dış İlk Gördüğüm Birinin İç Güzelliğini Göremion Ki
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Rapte En Çok Hıza Mı Sese mi Yoksa SözLeremi Bakarsınız ? | chuLsuzz péri! | 14 | 880 |
10-08-2008, Saat: 03:01 AM Son Yorum: My_LiFe |
Konuyu Okuyanlar: 5 Ziyaretçi