arkadaşlar size iddaa ediyorum 25 kişi toplanamaz sınız duygusuz ekibi olarak varmısınız aksini iddaa eden ????
umarım daha fazla kişi katılır ama malesef
Duygusuz aiLesi ! . . . (:
|
06-17-2009, Saat: 09:45 AM <
arkadaşlar size iddaa ediyorum 25 kişi toplanamaz sınız duygusuz ekibi olarak varmısınız aksini iddaa eden ????
bizim öLe bi iddamız yok geLmek isdiyen geLir
biz konumuzu actık tekLifimiz de yaptık artık size kaLmış bişe €zBeRimSin Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Canım şapka yemek istedi birden miley17: şapka felan yok sana, sadece bana miley17: Ayrıca görüşeceğiz güzelim aMyLee Adlı Kullanıcıdan Alıntı:tamam meLeemmm senin geLdiğin hafta sonu yapaLımm bizim tekrarda buLuşma imkanımız oLur ama senLe oLmaz Oyh, öyle bitanem ..Bir daha ne zaman gelebilirim, kim bilir Temmuzun ikinci haftasında meleğim, 11'nde oluyor yanılmıyorsam değil mi ?
evet meLeemmm
12/07/2009 cumartesi günü buLuşmayı ayarLıyaLımm artıkınn MasumSerseri Adlı Kullanıcıdan Alıntı:arkadaşlar size iddaa ediyorum 25 kişi toplanamaz sınız duygusuz ekibi olarak varmısınız aksini iddaa eden ???? Kardeşim önemli olan 25 kişi değil,kim gelebiliyosa zaten gelecek bu sayı 3 olur 5 olur hiç problem değil... Sen yeni olduğun için aramızdaki sıkı arkadaşlıkları bilmiyosun ve bu durumda duygusuzdakilerin gaz'la çalışmadığını böylelikle anlamış olursun iddaa etmene gerek yok kimsenin kaç kişi olacağı konusundada bir iddaası yok sen bak keyfine takıl kafana göre biz işimizi biliriz
06-19-2009, Saat: 04:55 PM <
siz buluşunnnn bide eylülde bi buluşma yapın... tatil dönüşü olsun oda o zaman bende gelim
CReATuRE Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Kardeşim önemli olan 25 kişi değil,kim gelebiliyosa zaten gelecek bu sayı 3 olur 5 olur hiç problem değil... bu arada temmuzun onikisi sana uygun mu geLebiLecekmisinn Aziz ?
vayyy benden habersiz buluşma ..
Tmm madem çok ısrar ediyorsunuz geleceğim .. |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
1.Duygusuz-En Se?meLeri | in_love_girl | 23 | 2,205 |
04-06-2022, Saat: 04:32 PM Son Yorum: wildfang |
|
Duygusuz'da €n ?ok KimL€ Tan??maK ?st€rdiniz... | €BeRimSin | 52 | 2,585 |
04-06-2022, Saat: 01:08 PM Son Yorum: wildfang |
|