in?allah
3 G?nl?k Hayat...
|
Dimi yaa... Daha benim okul bitecek. Askerlik falan filan derken... OOohoooo Ölme eşşeğim ölme
Benim aşkım beni bekler ama... Dimi Mavişim ? w00w Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Dimi yaa... Daha benim okul bitecek. Askerlik falan filan derken... OOohoooo ?lme e??e?im ?lme ohooo ?lme essegim ?lme.. kim beklicek o kadar yaf.. bende sennle askerlige gelirim.. olmaz mi birakmam bnn seni orda tek bas1na efet gerekirse beklerim bir ?m?r boyu w00w Adlı Kullanıcıdan Alıntı:S?k?ysa bekleme... Seni seviyorum Mavi?im... konu?? ibooo helall sana...Allah?n defesi seni...
Olm konuyu baştan okudun mu sen kanka Sen yokken ben yengenin yanına taa Samsun'a gittim bütün sülalesiyle tanıştım Sena'nın Oku da gör hele
w00w Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Olm konuyu ba?tan okudun mu sen kanka Sen yokken ben yengenin yan?na taa Samsun'a gittim b?t?n s?lalesiyle tan??t?m Sena'n?n Oku da g?r hele yoo okumad?m ama okumu? gibi oldum anlat?nca... ii yapt?n lem aferin sana...
Lam az vakit ayırda başıma neler geldiğini oku Aşk, ihtiras, saygı, adrenalin, aile sevgisi, tutku, hasret, özlem vb vb... çoğu duyguyu tattım orda
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Hayat bir sınav değil mi? | yıldız | 4 | 623 |
04-09-2022, Saat: 04:55 AM Son Yorum: wildfang |
|
Hayat Sürprizlerle Dolu | chatlaq mamaqlı@ | 1 | 588 |
12-21-2008, Saat: 07:54 PM Son Yorum: play-54 |
|
sen ölümle hayat arasına çizdiğim mutluluğumdun | mehmetkılıc | 0 | 403 |