_SeN_
|
Bir gülüşle gelen
Yağmur damlası gibi Dudağımda öpüşlerin Çaktırmadan ruhuma sızışın Sessizce ılık ılık Damlaşıyın pıt pıt Vazgeçilemeyişin İmkansızı mı istiyorum Benim ol diye Bilmem ki? Sorgulatmadan Sorgulamadan Bana özel Benim sadece benim olan SEN..!
Söyle sevgili ne istiyorsun benden,
Şu avucuma sığacak kadar küçük yüreğimden O yürekki sert dalgalara bile dayanmışken Şimdi eriyor hasretinden özleminden. H.B
Yine varlığınla uyandım bu sabah,
Yokluğunun acısını hissettim uyandığımda Öylesine sen olmuşumki artık ben Sen yoksan bende yokum H.B
SEVIYORUNM SENI
cunki bana huzur veren bir sesin sakinlestiren bir tavrin ve beni seven bir kalbin var. SEVIYORUM SENI cunku kotu zamanimda yanimda sevgine ihtiyacim oldugunda canimda ve arzuladigim zaman benlimlesin. SEVIYORUM SENI cunki bende sana ait bir yuregim kalbime hapsettigim bir kalbin ve senden baska kimseyi gormeyen gozlerim var. SEVIYORUM SENI cunki sensin bana bu sozleri yazdiran icimi kipir kipir ettiren ve yuzumu tebessumlerle dolduran. SEVIYORUM SENI cunki beni mutlu eden yasama baglayan beni ben oldugun icin seven SEN oldugun icin. SEVIYORUM SENI....
Bilirsin zordur hep vedalar
Bir burukluk sarar içini Tadı kaçar herşeyin sanki Eksikdir bir yanın daima Üzülecek ne var aslında bu bir bitiş değil nasılsa Her gidişin bir hüznü varsa Dönüşüde olacak mutlaka Bir yanımda buruk sevinç Bir yanımda garip hüzün Gidiyorum ama aklımda sen Seni seviyorum son sözüm.
Bir yanım sende kaldı biliyorsun....
Şimdi gidiyorum ama dönüşüm yine sana ey sevgili.. Seni çok ama çok seviyorum ...... |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 6 Ziyaretçi