pikniğe gitmeyin 

kene faLan vardır başımıza iş aLmayaLım 

kene faLan vardır başımıza iş aLmayaLım

| 
					Duygusuz aiLesi ! . . . (:
				 | 
| 
			Sizi düşünüyorum kızım ben   insanLarın aiLeLerinden oLan kişiLere karsı bi koruma iç güdüsü vardır  hıı iLLe de kırım kongo oLmak istiyorum dersen Sen biLirsin   
			kırım kongo olmak isityorum   sen akrışma gidicez hıh  sende gel ebraber kongo olalılım     
			Cx ben kendimi seviyorum   öLe bi niyetim yok simdiLik  ercan abi istemiyodur beLki oLmak aLLa aLLa    piknik iide salıncakta noluyor  sen hele bi gelde kurarız salıncağıda ben binerim sen sallarsın artık  oldu başka derdin avrmıydı ercan abi  salıncak bana bikere hıh 
			anomm kene bitmedi mi ya ben keneden değilde domuz gribinden tırsıyorum      benide sizide hepimiizide öldürür Allah kourusun  Kene gene bulaşıcı değil ısırdığını götürüyor  Çok çok bir kişi ölür dimi yanii 
			o 'da biizm için gözünü kırpmadan kendini ateşe atacağına inandığım benim fedakar   ercan abim olcak   | 
| 
					« Önceki Konu | Sonraki Konu »
				 | 
| Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
| Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
| 1.Duygusuz-En Se?meLeri | in_love_girl | 23 | 2,971 | 04-06-2022, Saat: 04:32 PM Son Yorum: wildfang | |
| Duygusuz'da €n ?ok KimL€ Tan??maK ?st€rdiniz... | €BeRimSin | 52 | 4,201 | 04-06-2022, Saat: 01:08 PM Son Yorum: wildfang | |
| Duygusuz'un diğer forumlardan farkı (: | MeLeksi | 8 | 1,019 | 02-19-2011, Saat: 07:22 PM Son Yorum: DummeN | |
| Tv hastası çocuğa ailesi bakın ne yaptı? | CaNaT | 6 | 757 | 08-26-2009, Saat: 05:42 PM Son Yorum: Seyduna | |
| Duygusuz.com ve Biz ... | €BeRimSin | 15 | 1,340 | 12-17-2008, Saat: 09:06 PM Son Yorum: beyzarda.38 | |