Hayat,
Sürprizlerle doludur bilirsin.
Sen,hayatım
Bana hayatın,
En tatlı sürprizisin!
Sürprizlerle doludur bilirsin.
Sen,hayatım
Bana hayatın,
En tatlı sürprizisin!
Aşk Bu...!
|
Hayat,
Sürprizlerle doludur bilirsin. Sen,hayatım Bana hayatın, En tatlı sürprizisin!
Güneş yakarken tenini,dudaklarımı düşün
Deniz suları okşarken bedenini...Ellerimi. Rüzgar estiğinde ;savrulsun saçlarım usunda Geceleri ...Sadece beni gör düşünde.
Senin yokluğunda,sevgili
Erteliyorum tüm sevinçleri Nasılda arıyorum seni İlk ayrılışımız sanki Öylesine geçiyor günler Zamanı tekrarlıyor saatler Lacivert değil geceler Elim iş tutmuyor Dilim söz soylemiyor İçim çok daralıyor Mutluluk sensiz olmuyor.
uyku girmiyor gözlerime,
uyuyamıyorum.. aklım fikrim hep sende, düşünmeden duramıyorum.. seninde aklın bende bunu iyi biliyorum ah aşkım bilsen seni, ne kadar çok özlüyorum..
Götürsene beni köyüne;
Güneşin doğuşunu izleyelim birlikte, Ve vedasını sonrada. Ayışığı nı bekleyelim, Gözlerimiz semada. Götürsene beni köyüne; Ormanda dolaşalım el ele, Yüzelim denizinde... Ama, delidir Karadeniz Korkarım ben! Sakın ayrılma yanımdan. Odun ateşinde yemek pişir bana, Tavuk kızart,patlıcan,biber közle, Çay demle. Bulaşıkları yıkarım ben elimde, Merak etme. Götürsene beni köyüne; Dağlara tırmanalım birlikte, En tepeye. Yorulunca soluklanmak için duralım, Sevda dolu bakalım. Hem manzaraya,doğaya,denize Hem gözlerimize. Götürsene beni köyüne; Geceleri serin olurmuş ! Olsun ! Isıtırsın, sımsıkı sarıp göğsünde. Gündüzün sıcağını, Atlatırız bir çamın gölgesinde. Köyün çok güzeldir eminim, Ama daha da güzelleşir inan. Sevdiğinle gidince.. Hadi aşkım bekleme, Götür beni de köyüne.
07-21-2009, Saat: 09:33 AM <
Günüm aydınlık olmuyor
Sen günaydın demeyince paylaşım için tşklr :p:
Dilimdeki tek hece;SEN
Kalbimdeki iki kelime;SENİ SEVİYORUM Benliğimdeki cümle; (Nedir ?Bilirmisin?) SEN BENİM NEFESİMSİN.
yüzümü görmediğinde,gülüşümü hatırla
sesimi duymadığında,,söylediklerimi yazamasamda sana,tahmin et sözcüklerimi özlediğinde,hisset ne çok özlediğimi söyleyemesemde... zaten biliyorsun seni ne çok sevdiğimi. Alıntı:[SIZE=4]İkimiz bütün olmuşuz,bir elmanın iki yarısı;[/SIZE] Harika bir sevgi seli olmuş . [SIZE=3]Yüreğine mutluluklar [/SIZE] |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|