Hüzün ..
|
Gözüm gün doğdu bir bak sil artık gözyaşını
Kaldır da başın bir bak ki göreyim kaşını Özlemler şaha kalktı siliver gözyaşımı Yanakların kızardı kaçırma bakışını Ey sevgili bilirim saklamaya çalışma Aşk aslında bir lütuf hiç inkâra kalkışma Kaç geliştir bu sana saymadım bilemem ki Kaç kaçıştır kendimden bilirim diyemem ki Sustu artık dillerim gül desen gülemem ki Gözaltından süzüşün bilsem de gelemem ki Ey sevgili bilirim saklamaya çalışma Aşk aslında bir lütuf hiç inkâra kalkışma Özüm kanma düşlere uyanık düş düş değil Bu gün pazar günlerden gönlüm yine boş değil Saki doldur şarabı ayık durmak hoş değil Üfle neyzen ney'ini bu gidiş gidiş değil. Ey sevgili bilirim saklamaya çalışma Aşk aslında bir lütuf hiç inkâra kalkışma Kaç gidiştir bu sazdan saymadım bilemem ki Kaç dönüştür bu hazdan bilirim diyemem ki Küstü artık kollarım sar desen gülemem ki Kapandı tüm yollarım gel desen gelemem ki Ey sevgili bilirim saklamaya çalışma Aşk aslında bir lütuf hiç inkâra kalkışma Hallerini anlamak inan hiç zor değildi Kaçırdığın gözünden sözünden de belliydi Kızaran yanakların başın yere eğdirdi Hallerin hallerimi bilsen köze değdirdi Ey sevgili bilirim saklamaya çalışma Aşk aslında bir lütuf hiç inkâra kalkışma Kaç yanıştır yürekte can yakan bakışların Gözün gözüme değse benim de kaçışlarım Göremezsem yüzünü bitmez sızlanışlarım Ne şarap ne de neyzen dindirmez gözyaşlarım Ey sevgili bilirim saklamaya çalışma Aşk aslında bir lütuf hiç inkâra kalkışma Sen bende tutuklusun ben sende mahpustayım Sen belki değil amma inan ben hep yastayım Bitmez tükenmez dertler çaresi yok hastayım Onulmaz yara düştüm çaresizim sustayım Ey sevgili bilirim saklamaya çalışma Aşk aslında bir lütuf hiç inkâra kalkışma Ferah Çetin 'elif' olmak...
'susmayı seversin; sükûtu seversin; sükûtu hal edinenleri seversin… ' ne güzel bir söz... elif olamak hep vurulmakmış... eif olmak o'nun sevdasıyla yanmakmış... ben elif olamıyorum... bu yüzden üşüyorum... bu yüzden sabredemiyorum... vuruluyorum hep ama 'elif' olarak vurulmak başka... 'elif' olarak dayanmak başka... severim sükutu ama 'elif' olamadım bir türlü... 'elif' ce susamadım... acılardan geçiyorum va acılar içimden geçiyor... ölümler yokluyor hayatımı... hüznü yüzüme yakıştıranlar seviniyor belki... ama ben 'elif' deyip geçemiyorum... ne güzelmiş 'elif' olmak... şimdilerde ne çok ihtiyacım var 'elif' olmaya... 'sen, dünyana sonradan girenlere sıkıca bağlandığın vakit “elif” olmaz adın' demişsin... ben dünyama sonradan girenlere daha çok bağlanmışım... bu yüzden acılarım... bu yüzden bu çekilen vafasız sancılar... 'elif' olmayı uzak etmişler bana... yasaklamışlar vuruluşlarımın beni 'elif' olmaya götürmesini... suretler yabancı... aynalar yalancı... içim sus... kalbim perişan... ben 'elif' olamadım... Zehra Öner
01-04-2010, Saat: 05:22 PM <
Çileğim ve Sevda Yüreklim ikinizede teşekkür ederim seviyorum sizi
Bu çok güzel paylaşımların için teşekkür ederim Hüzünçiçeği yüreğine sağlık Yüreğinden sevgi kalbinden Aşk yüzünden gülümseme eksik olmasın.
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Hüzün Yağmuru .... | CeYDa HaNDe KeSiM | 12 | 965 |
04-12-2022, Saat: 02:34 AM Son Yorum: wildfang |
|
Ben Hüzün Dolu Bir Kitabım | MasaL_perisi | 9 | 538 |
04-07-2022, Saat: 09:58 PM Son Yorum: wildfang |
|
Adı Oldu Hüzün.. | acemhe | 5 | 654 |