Evet malesef yanlış okumussunuz . Kavga değilki olanlar  Sadece seviyeli bir konu tartışımı ...  hehe iyi oku
  Sadece seviyeli bir konu tartışımı ...  hehe iyi oku  

| 
					Ruh Güzelliği ...
				 | 
| 
			Firari Fırtına

07-22-2006, Saat: 01:01 PM <

Evet malesef yanlış okumussunuz . Kavga değilki olanlar   Sadece seviyeli bir konu tartışımı ...  hehe iyi oku   
			yaw ne kavgası ya bence siz böle konuşarak ortalığı kızıştıyosunuz  ben sadece kendi fikrimi savunuyom kavga eden yok   

07-22-2006, Saat: 01:03 PM <

aaaaa bende kavga ediyonuz dediğiysem öyle anlamamız mı gerekiyor.. siz benim yazdığımı boşwerin kavganıza (tartışmanıza  ) devam edin...    
			Gravesen valla bir itirafda bulunayım , Seni çok sevdim kardeş ...Seviyene saygına ve konulara olan duyarlılığına Teşekkür ederim .... saol fırtına teşk. tam aradığım bi forum sitesi seviyeli sohbeti severim espiri konulara yaklaşmayıda severim tam benim mekan   

07-22-2006, Saat: 01:05 PM <
		 F?rT?na G?N?L Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Duydunmuuuu Cad????? zujhajhajhajhanapay?m eksik okumu?um yaaa ?ok pardon..!!!    
			Firari Fırtına

07-22-2006, Saat: 01:05 PM <

Gravesen şükür et kardeş , bak cadı ç.ekildi pes etti ... Gerçekden burası güzel kardeş . İyiki varsın ... 
			Firari Fırtına

07-22-2006, Saat: 01:06 PM <

Cadı  Sana 50 defa diyomm ki konuları iyi oku  Yahu anlamadığın yeri sor anlatalım sana  Ammada hoş oldu haaaaa 
			Firari Fırtına

07-22-2006, Saat: 01:07 PM <

Gravesen sen aldırma cadıya , onun yine cadılığı üstünde   hehe | 
| 
					« Önceki Konu | Sonraki Konu »
				 |