Golsüz geçilen ilk yarıda Trabzonspor baskılı oynadı. 55'te Alex Fenerbahçe'yi öne geçirdi. 66'da Umut Bulut, 80'de Engin Baytar, 90+3'te Colman attıkları gollerle takımlarına kupayı kazandırdı. Fenerbahçe'nin kupa hasreti 28 yıla çıktı.
27 Yıllık hasret bitmedi ! : )
|
Ne diyeceğimi artık biLmiyorum.
Önceden eLenseLer her defasında bu kadar koymaz. Fenerbahçe başkanı oLan Aziz YILDIRIM, Kendi ismi gibi artık şu kupaya üfürür mü, OyuncuLarı üfürükcüLere götürüp üfLetir mi biLemem. Ismi gibi artık şu 'Aziz'Liğini göreLim. Bir FenerbahçeLi oLarakdan aLıştığım/ız hazin sonLa bittiği için tek diyeceğim, 'ÜzüLmedim kiiii(!) Kaderim(iz)dir dediiim, ÜzüLmedim kiiii!'
Bencede
Gecmis olsuun.. her ne kadar sevinsek de Fenerbahce icin yüregimizin bir tarafi buruk.. Dile kolay.. 27 sene..:yikildim::yikildim:
ee alışmışsınızdır bu üzüntüye nasılsa koymamıştır çok
ben daha fb nin Türkiye kupası aldığını göremedim dünya gözüyle bakalım kaçıncı kuşak görecek
Bu gidişle torunlarımız bile zor görür fenerin türkiye kupasını aldığını
Behhh Behhh
Ts Istedi Oynadi Kazandi Ve Gitti Fener'ede Azizin Omzunda agLamak kaLdikie Azizizin Ordusuna topLuca PLaystation aLmak Gerek AsLinda Kupayi Kazanip Kazanip Hasret Giderip AvunsunLarkie tebRikLeeer Usaguuum Sayenizde Kasam doLdu |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
100 Yıllık Yüz Karası Atatürk istismarcıları Atatürk’ü unuttu! | Pessimist | 3 | 586 |
04-12-2022, Saat: 07:07 AM Son Yorum: wildfang |
|
Cimbom galibiyete hasret! | Ñ•qÏα кJÐ¼Ñ | 1 | 439 |
04-01-2022, Saat: 05:47 AM Son Yorum: wildfang |
|
Hasret bitti! F.Bahçe kazandı: 2-0 | Ñ•qÏα кJÐ¼Ñ | 0 | 365 |
09-28-2007, Saat: 11:34 PM Son Yorum: Ñ•qÏα кJÐ¼Ñ |
|
16 yıllık hasret sona erdi! | Ñ•qÏα кJÐ¼Ñ | 1 | 515 |
06-02-2007, Saat: 12:38 AM Son Yorum: martial |
Konuyu Okuyanlar: 3 Ziyaretçi