Kiz deme.. Kiz olunca akan sular durur hasretiim iste ona 6 yigenim var hepsi erkek... Kiz yigenim olsun isterse yapabilecegi bütün arsizligi yapsin
Burc Perileri
|
Hasretiim Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Kiz deme.. Kiz olunca akan sular durur hasretiim iste ona 6 yigenim var hepsi erkek... Kiz yigenim olsun isterse yapabilecegi bütün arsizligi yapsin
bende hala olmak gördüğüm herşeyi almak istiyorum ama hala bir gelişme yok
abi size sesleniyorum 1 yıl oldu hani yiğen
bende herbirinin cifter cifter al veriyim senin olsun.. Yalniz abinin kizi olursa isterim..
Hasretiim Adlı Kullanıcıdan Alıntı: bende herbirinin cifter cifter al veriyim senin olsun.. Yalniz abinin kizi olursa isterim.. olur sende diğer halası olursun AKREP BURCUNUN PERİSİ
* ESTRELLA* * Estrella* mitolojide aşkta beklenmedik şans getiren deniz kızlarının yani * Ondin'l*erin prensesidir. Doğduğunuz zaman bu peri kulağınıza şunları fısıldar: Her zaman küllerinden yeniden doğan Phoenix yani Anka kuşu gibi güçlü olacaksınız Hayattan büyük zevk alacaksınız Hayatın gizemli yanlarını çözeceksiniz Sezgileriniz size rehberlik edecek Dağları yerinden oynatacak kadar güçlü olacaksınız Yeah baby işte bu ben biliyorum zaten Burçların GOD olanını fazla söze gerek yok :baby: |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Haziran Ayına Özel Burç Yorumları | ÐŽeşaren | 17 | 932 |
06-02-2011, Saat: 03:17 PM Son Yorum: ZencefiL |
|
*Birer cümLe ile 12 burç. | ZencefiL | 22 | 1,076 |
04-06-2011, Saat: 12:54 PM Son Yorum: ZencefiL |
|
Burçların aşk uyumları hangi burç hagisiyle anlaşır? | MaSaL | 1 | 566 |
01-05-2011, Saat: 12:35 AM Son Yorum: CaNaT |