Malzemeler:
- 1 adet kakaolu kek
- 1 çay bardağı süt
- 1 çay kaşığı nescafe
Süslemek İçin:
- çekirdek kahvesi
Kreması İçin:
- 1 su bardağı toz şeker
- 3 yemek kaşığı un
- ½ lt süt
- 1 yumurta
- 2 yemek kaşığı türk kahvesi
- 2 yemek kaşığı tereyağ
- 1 portakal kabuğu rendesi
Hazırlanışı:
1 çay bardağı sütle 1 kahve kaşığı kahveyi karıştırın. Kekin 2 parçasını bu karışımla ıslatın. Un, toz şeker, kahve, yumurta ve yağı karıştırıp sütü ekleyin. Karıştırarak koyulaşıncaya kadar pişirin. Tereyağ ve portakal kabuğu rendesini ilave edin. Kekin iki tarafına krema sürün. Arasına muz dilimleri dizin. Kekin ikinci parçasını üzerine kapatın. Kalan kremayı krema torbasına doldurup üzerine sıkın. Muz dilimleri ve çekirdek kahve ile süsleyin. Dolapta 2-3 saat dinlendirip servis yapın.