Sevgilinize olan duygularınızı yansıtırken büyük beklentiler içine girmeyin. İsteklerinizi anlatabilir duygularınızı paylaşabilirsiniz. İlişkinizi farklı boyutlara taşımanız mümkün. Beklemediğiniz iş teklifleri alabilirsiniz. Geçmişte unutulmuş yarım bırakılmış işleri tamamlamak için uygun bir dönem. Projeler üzerinde inceleme, araştırma yapabilirsiniz. Elinize geçen fırsatları değerlendirmek için gayret gösterin. Maddi sıkıntılarınızın dağılması anlamında biraz kıpırdanmalar var.
Yengeç 17.09.2010
|
Alıntı:Sevgilinize olan duygularınızı yansıtırken büyük beklentiler içine girmeyin.Tmam Alıntı:İsteklerinizi anlatabilir duygularınızı paylaşabilirsinizBunu yaparım da sonrasına karışmam, kötü şeyler olabilr Alıntı:İlişkinizi farklı boyutlara taşımanız mümkünNe gibi? Evleneym mi DD Alıntı:Beklemediğiniz iş teklifleri alabilirsinizAlt komşu temizliğe çağırdıydı, doğru Alıntı:Geçmişte unutulmuş yarım bırakılmış işleri tamamlamak için uygun bir dönem.Sadece saçını başını yolmakla kaldığm kızı şmdi öldürebilirm yani Alıntı:Elinize geçen fırsatları değerlendirmek için gayret gösterinBenim gösterdğm gayreti kim gösteriyo be, yürü git Alıntı:Maddi sıkıntılarınızın dağılması anlamında biraz kıpırdanmalar var.Hergün aynı yalan Âh be.
biri çıksın bunların hepsi doğru desin artık tek kendinle sınırlandırma tüm dünyada milyonlarca yengeç burcu var içindeki bazı şeyler tutuyodur
bak mesela komşun temizliğe çağırmış hatta sonra bize de gel al sana beklenmedik bi iş teklifi daha
DD Yok ben daha büyük bi iş aldım Temzlk şirketylen anlaşacam DDDD
Ayrca o kdar yengeç varsa gelsin de açılım yapsnlar Hani nerdeler Hani hani Ben niye göremiyorum d Âh be.
yeni işin hayırlı olsun bak bu da tuttu işte maddi sıkıntılarının dağılıyo gördün mü
Görmesem de anlıyorum bak DD Bir insanı tanımak böyle birşey
Âh be.
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Yengeç 23.01.2014 | ZencefiL | 0 | 503 |
01-23-2014, Saat: 10:23 AM Son Yorum: ZencefiL |
|
Yengeç 04 06 2012 | ZencefiL | 0 | 372 |
06-04-2012, Saat: 09:54 AM Son Yorum: ZencefiL |