Partnerinizin çalışma koşulları zaman sorunu yaratabiliyor. Ona yaptığınız zorlamalar, kalan zamanı da tatsızlaştırabilir. Bu tür açmazlarda duygulara duyulan güven yeterli olabilmeli. İş arkadaşlarınıza karşı sanki onlardan daha üstün bir pozisyondaymış gibi davranmanız, düşman kazanmanıza neden oluyor. Bu tarzı mümkün olan en kısa zamanda değiştirmeniz, yararınıza olur. Çok uzun zamandır sürüncemede olan bir mülk satışından para gelebilir. Farkında olmadan öğün atlıyorsunuz. Bu sizin için çok zararlı.
Yengeç 20.09.2010
|
Alıntı:Partnerinizin çalışma koşulları zaman sorunu yaratabiliyorAh bu iş yok mu iş Alıntı:Ona yaptığınız zorlamalar, kalan zamanı da tatsızlaştırabilirYok bişey olmaz Alıntı: Bu tür açmazlarda duygulara duyulan güven yeterli olabilmeli.He onun için bişey olmaz dedm zaten Alıntı:İş arkadaşlarınıza karşı sanki onlardan daha üstün bir pozisyondaymış gibi davranmanız, düşman kazanmanıza neden oluyorİş arkadşı mı? Pardon? Alıntı:Bu tarzı mümkün olan en kısa zamanda değiştirmeniz, yararınıza olur.Tmam Alıntı:Çok uzun zamandır sürüncemede olan bir mülk satışından para gelebilirBuna sadece güleym bari DDD Alıntı: Farkında olmadan öğün atlıyorsunuz. Bu sizin için çok zararlı.Amanıng :eek: Bunu bildin D Âh be.
iş arkadaşlarıne iyi davran sen temizlik yapanları yönlendiriyon diye patron değilsin sana çok sinir oluyolarmış
ayrıcana öğün atlama olayında rekor kırıyosun sabah kahvaltısı saat 15de yapılmaz
Dd ben öğün atlamıyorm Günm geç başlıyosa benm sçum mu
Âh be.
Hayır geç uyuyorm Halyle geç uyanyorm Çok uyumuyorum
Ay herkes böyle dyo bna ya Âh be.
herkes üstüne üstüne geliyorsa belki sen ters gidiyorsundur
diye çok sevdiğim bir söz vardır onu hatırladım birden nedense
Ters gittiğim aşikar da nyse Olsn ya bu da bnm tarzm Allalaa Dddd
Âh be.
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||