Sıkıntılarınızdan kurtulmanız için size yardımcı olmaya çalışan sevgilinize karşı olan tavırlarınızda dikkatli olmaya çalışın. Aynı ortamda çalıştığınız biriyle problem yaşıyorsunuz. Her ikinizin de üzülmenize neden olan bu sorunun çözümü için zamana ihtiyacınız var. Pozitif düşünmelisiniz ki her şey istediğiniz gibi olsun. Sürpriz para haberleriniz var. Sağlığınızı kafanıza çok taktınız, adeta hastalık hastası oldunuz. Bu huyunuzdan vazgeçin, çevrenizdekiler bu durumdan çok şikayetçi.
Yengeç 17.12.2010
|
Alıntı:Sıkıntılarınızdan kurtulmanız için size yardımcı olmaya çalışan sevgilinize karşı olan tavırlarınızda dikkatli olmaya çalışınPardon? Sıkıntılarımdan kurtulmam içn bna yardımcı olan sevgili mi? Anlayamadım bir daha söyleD Alıntı:Pozitif düşünmelisiniz ki her şey istediğiniz gibi olsun Hasretiiimm bak bu sabah sana söylediğim şey Gördün mü Alıntı:Sürpriz para haberleriniz var.He çok hayırlı haber Biletleri ben alacakmışım :yikildim: Alıntı:Sağlığınızı kafanıza çok taktınız, adeta hastalık hastası oldunuz.Yürü bee! Geçen benim sana dedğm şeyin aynını sen bana söylyosn Alıntı:Bu huyunuzdan vazgeçin, çevrenizdekiler bu durumdan çok şikayetçi.Çevremde kmse yokki Âh be.
He pardond doğru yaa :yikildim: Akşam çok mızmızlanmştm başm ağryo dye :yikildim:
Doğru söyle şikayetçi misn bundanD Âh be.
Alıntı:Aynı ortamda çalıştığınız biriyle problem yaşıyorsunuz. Her ikinizin de üzülmenize neden olan bu sorunun çözümü için zamana ihtiyacınız var.Ev Ortaminda ANNEM =) Hergun temizlik yuzunden kavga ediyorz Alıntı:Pozitif düşünmelisiniz ki her şey istediğiniz gibi olsun.Deniyecem Alıntı:Sürpriz para haberleriniz var.Bekliyorum Alıntı:Sağlığınızı kafanıza çok taktınız, adeta hastalık hastası oldunuz. Bu huyunuzdan vazgeçin, çevrenizdekiler bu durumdan çok şikayetçi Bu tutmus gibi yapamiycam sila... :yikildim: PCKoPaT Adlı Kullanıcıdan Alıntı:He pardond doğru yaa :yikildim: Akşam çok mızmızlanmştm başm ağryo dye :yikildim: şikayetçi değilim de uyuyamadım sabah da zor uyandım onun dışında bi şikayetim yok sen iyi ol da önemli değil PCKoPaT Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Pardon? Ben anladim Sila sirf sana uysun diye irtibata geciyo birileriyle Yoksa nerden bilecek senin gune pozitif basladigini :yikildim: Hasretiim Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ben anladim Sila sirf sana uysun diye irtibata geciyo birileriyle Yoksa nerden bilecek senin gune pozitif basladigini :yikildim: başkasıyla irtibata geçmeme gerek yok akşam öyle güzel motive ettim ki güne pozitif başlamaktan başka şansı yoktu zaten |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Yengeç 23.01.2014 | ZencefiL | 0 | 498 |
01-23-2014, Saat: 10:23 AM Son Yorum: ZencefiL |
|
Yengeç 04 06 2012 | ZencefiL | 0 | 365 |
06-04-2012, Saat: 09:54 AM Son Yorum: ZencefiL |
|
Yengeç 26.04.2012 | ZencefiL | 0 | 347 |
04-26-2012, Saat: 10:22 AM Son Yorum: ZencefiL |