rija ederimm bajımm bunu kusenimin elinden temislikten başka bişe gelmes bi temisliği güsel yapar....oda tertemiss resmen dezenfekte edio nese bu kusen yemek yapma maharetiiiiiiiiiii ( 0 )
aha böle hehehehehe
aha böle hehehehehe
K?y ?orbasi.........
|
12-04-2006, Saat: 04:16 PM <
rija ederimm bajımm bunu kusenimin elinden temislikten başka bişe gelmes bi temisliği güsel yapar....oda tertemiss resmen dezenfekte edio nese bu kusen yemek yapma maharetiiiiiiiiiii ( 0 )
aha böle hehehehehe
12-04-2006, Saat: 04:19 PM <
speedy_girl Adlı Kullanıcıdan Alıntı:BAJIM PAYLA?IM ???N T?KLER . KIS OLMASAM ALIRDIM BE A NEYEN EVDE KALACAK MI? K?NE ... h?m anlamad?m can?m.... sulti ?ok konu?ma....k?z?m daha ya??m k??k benim evlenmek i?in sen kendine bak....miley4:
12-04-2006, Saat: 05:36 PM <
KISLAR KAÇ YAŞINDASINIZ ? YA EVLİLİK BÜYÜK SORUMLULUK ŞİMDİDEN ÜSTLENEBİLECEK MİSİNİZ ?
12-04-2006, Saat: 06:50 PM <
Bajim Kusen 21 Ben 19 Yasdindayim Hehe..kis Bu Arada Ne EFLİLİĞİ Saka Yapios Hehe
12-04-2006, Saat: 06:53 PM <
dawn_22 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hım anlamadım canım....BAJIM 21 YASINDASIN SENN YASINDAKİLERİNN 2 Cİ COCUGU OLDU HEHEHEHEHE:yikildim: HALAMA KALSA HEMN EFLENDİRCEK SENİ HEHEH
12-04-2006, Saat: 07:09 PM <
MEGALOMAN Adlı Kullanıcıdan Alıntı:BAJIM 21 YASINDASIN SENN YASINDAK?LER?NN 2 C? COCUGU OLDU HEHEHEHEHE:yikildim: HALAMA KALSA HEMN EFLEND?RCEK SEN? HEHEH k?z?m bak beni sinir etme.......yolacam seni......:yikildim: yeter art?k......... evde kalm?? birine benzemiyom neyse buras? sohbet b?l?m? gibi oldu kapatal?m konuyu.......
12-05-2006, Saat: 12:42 PM <
MEGALOMAN Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Kapatalim Bar? Efde Kalmi? Kusennn k?z?m sen yak?nda g?r?rs?n.... kim evde kalm??......:yikildim: |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Kremali Mantar ?orbasi... | *TATLI BELA* | 11 | 917 |
04-06-2022, Saat: 08:34 PM Son Yorum: wildfang |