Malzemeler
250 gr toz?eker
4 Adet yumurta
1 Su barda?? un
1 Adet limon
1 ?ay barda?? d?v?lm?? badem
1 Paket krema
300 gr b???rtlen
2 ?orba ka???? toz?eker (ayr?ca)
2 ?orba ka???? pudra ?ekeri
Tuz
Haz?rlan???
250 gr toz?eker
4 Adet yumurta
1 Su barda?? un
1 Adet limon
1 ?ay barda?? d?v?lm?? badem
1 Paket krema
300 gr b???rtlen
2 ?orba ka???? toz?eker (ayr?ca)
2 ?orba ka???? pudra ?ekeri
Tuz
Haz?rlan???
- Bir kapta 1 adet yumurtan?n sar?s? ve ?ekerin yar?s?n? krema k?vam?na gelene dek ??rp?n.
- Yumurta aklar?n? bir ?imdik tuzla birlikte kat? kar haline gelene dek ??rp?n.
- Kalan ?ekeri de ilave edin ve yumurta sar?lar?n? ekleyin.
- Un ve limon kabu?u rendesini ilave edin.
- F?r?n tepsisini ya?lay?n.
- ?zerini al?minyum folyoyla kaplay?n ve ya?lay?n.
- Hamuru yakla??k 1 santim olacak ?ekilde tepsiye yay?n.
- ?zerine d?v?lm?? bademi d?k?n.
- ?nceden ?s?t?lm?? 180 derecelik 15 dakika pi?irin.
- Hamuru f?r?ndan ??kar?p, nemli bir mutfak bezinin ?zerine al?n.
- Hemen rulo yap?n ve so?umaya b?rak?n.
- Kremay? 2 ?orba ka???? toz?ekerle kar??t?r?n.
- B???rtlenleri ilave edin.
- Bu kar???m? rulo yapt???n?z hamurun hamuru a??p, ?zerine yay?n.
- Tekrar rulo ?eklinde sar?n.
- Dilimleyip, ?zerine pudra ?ekeri serperek servis yap?n