piko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:o zaman bak sole bı sarkı var sana tavsıyemdır :
aman bosver boyle gelmıs boyle gıder.....
onada su sarkıyı soyle bak tesellı etmenın ne faydası var
bence arada bı sorun kalmaz:
bilmiyorum ben bu şarkıları
öff yaaaaaa
|
02-21-2008, Saat: 03:43 AM <
piko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:o zaman bak sole bı sarkı var sana tavsıyemdır : bilmiyorum ben bu şarkıları ((UYFOR)) Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bilmiyorum ben bu şarkılarıarkadasına altakı sarkıyı tavsıye et sıddetle ıse yayar bak denemı ıse yaramazsa ucretı gerı ıyade edıyoruz fırma yonetıcısı olaraktan
02-21-2008, Saat: 07:36 PM <
diadora Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bnde off diyince bu seferde kopekler basladı sandım.. sendee beni ne sandınn
02-21-2008, Saat: 07:40 PM <
ayn€n ya b€nd€ ayni s€yi ya$iorm ya $u yildiz_gozlum varya €zGi Biktim ya h€rgün anLatiCak bi$€yi oLuo susmak biLmio :S b€n bi$€ anLatmaya ba$LayinCada DinL€mio dinL€s€d€ yorum yapmio Aman birak ya bo$v€r d€yip g€çi$tirio :S öfff yani o D€r€C€
((UYFOR)) Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sendee beni ne sandınn bişi sanmadım ole kedilerden soz acılınca sıra bunlarda dedim..
02-21-2008, Saat: 07:41 PM <
demek ole bundan sonra sana hic biseyimi anlatmiycam icin rahat lsun
02-21-2008, Saat: 08:03 PM <
PemBe Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ayn€n ya b€nd€ ayni s€yi ya$iorm ya $u yildiz_gozlum varya €zGi Biktim ya h€rgün anLatiCak bi$€yi oLuo susmak biLmio :S b€n bi$€ anLatmaya ba$LayinCada DinL€mio dinL€s€d€ yorum yapmio Aman birak ya bo$v€r d€yip g€çi$tirio :S öfff yani o D€r€C€ deme öyle yinedeee mecburuuzzzzz |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
gülmeyin abiiiiiiiiii yaaaaaa.... | GCLRNFNS | 6 | 450 |
03-30-2007, Saat: 05:35 PM Son Yorum: PrinceSs |