ciciKIS Adlı Kullanıcıdan Alıntı:CANIMSIN AŞKTA SENDEN YANA BİZDE SENDEN YANAYIS HEHE...YÜREÄžİN DERT GÖRMESİN CANIM BENİM...SAÄžOL CANIM BENİM ..YANIMDA OLDUÄžUNUZU BİLMEK BİLE GÜZEL...AŞK ZATEN BENDE YOLUMUN ÜZERİNDE
Bu Sana İtirafımdır...
|
MasaL_perisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:AMA MELEK'İM SEN YOKTUN AŞKIM DA İTİRAF ETTİ HEMEN BENDE KABUL ETTİM : NAPIYIM....YOKSA SEN DEN İZİN ALMASSAM OLMASDI BİTANECİK MELEK'İM... çok sefiom dayanamadım bide bu var tabekki saol ii dileklerin için MELEK'im yüreğin dert görmesin canımsın... MasaL_perisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı: GüzeL DilekLerin için Çokk Teşekkürler MasaL Perisi.... Aslında İzin ALacaktım ama Kalbimi ÖyLe Bİ Çaldı ki Hırsız Aşkım Benim Herşey Gönlünce Olsun Melek...
02-02-2007, Saat: 04:21 PM <
Teşekürler ikinize...
Sizi mutlu gördükçe benim de herşey gönlümce olur İyi de yaptı çaldı kalbini Kızıma da hırsız deme...O cicikızım hırsız değil... Şaka tabi ama sevindim boyle bir şey yaptığına... Mutluluklar sizinle olsun Onemli değil cicikızım artık istemeye gelince başlık parasını konuşuruz Ezberimsin ile
hehehe mcxmcx sisleri seviorum canlarım benimm herşeimsinis....
02-02-2007, Saat: 04:37 PM <
oooooo harikasınız allah mesut etsinn artık bi tatlınızı yeriz inşallah çok sevindimm pelin ablacım tebrik ederim süpersinizzz
İKİNİZİN ADINADA ÇOK SEVİNDİM..
HEP MUTLU OLURSUNUZ İNŞLLAH, YÜREGİNZDEN MUTLULUKLAR HİÇ EKSİK OLMASIN. HER ŞEY GÖNLÜNÜZCE OLSUN PELİN VE HASAN.. SEVGİYLE KALIN
ÇOK TEŞEKKÜRLER SAOLUN ARKADAŞLAR İİ DİLEKLERİNİZ İÇİN MUTLULUKLLAR SİZİN YANINIZDA OLSUNNN...miley17: miley17:
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
::..ne Zaman Anlarsin Ola?..::SANA....! | PaPaTYa_PReNSeS | 8 | 619 |
04-13-2022, Saat: 06:53 AM Son Yorum: wildfang |
|
Bitiyorum Sana ama... | blue_belial | 5 | 642 |
09-14-2007, Saat: 12:40 AM Son Yorum: Rüya Güzeli |
|
Sana Söylemiştim Değilmi ? | ALDıRMa | 49 | 3,894 |
04-06-2007, Saat: 03:36 PM Son Yorum: blue_belial |
|
sana bir mailim varrrr babaaa...çok etkilendimmm arkadaşlarrrr.... | GCLRNFNS | 1 | 500 |
03-25-2007, Saat: 06:52 PM Son Yorum: ezoo20 |
|
Ben Sana A?ik Olmu?um Sultan | mert | 25 | 2,164 |
11-27-2006, Saat: 07:23 AM Son Yorum: ZeNiTH |
Konuyu Okuyanlar: 8 Ziyaretçi