saolasın rose
Sana Söylemiştim Değilmi ?
|
04-06-2007, Saat: 02:56 PM <
burda zaten sayılı kişşiler yorum yapmış
periyle rose çıkart gerisi hepsi kıskançmı: pinokyu kardeşim Birini kıskanmak için Senin eksik bir tarafın olacak aşağılamak için kişiliğe fal atmak gerek?. AŞKIN büyüklüğünü Aşkın Ne olduğunu Benim kadar kimsenin bilemeyeceği kesin. aşağılamaya gelince. Sevgili ALDIRMA HANIM EFENDİ bir cevabında şunu demiş. ONUN SEVGİLİSİ ( ercinin sevgilisi ) BANA MESAJ atmış. Ben onun aşkıyım diye. EÄžER BUNU BİLİYOSA.. BU KİŞİ ALDIRMA HANIM EFENDİ AŞAÄžILANMAYA LAYIK BİRİDİR. Tabi Eğer SEVGİLİSİNİ BİLİP HALA YAPIYORSA BUDA İKİ KİŞİNİN ARASINA GİRMEK İÇİN BİR AŞKI BİTİRMEK .. BİTİRİLEN AŞK ÜZERİNE AŞK YAŞAMAK BENCE REZİLİÄžİN EN BÜYÜÄžÜDÜR!.. LAFIM ORTAYA BENDE kendi yorumu yaptım:
Arkadaşlar kaç gündür susuyorum bu konuya tabiki sessiz kalacak değilim bir açıklama getireceğim ALDIRMA arkadaşımıza ama şu anda çok sinirliyim onun için yapacağım veya söyleyecek olduklarım biraz ağır olabilir onun için şu anda erteliyorum bunu......
Aferin ..
hakaret Etmek çok yakıştı .. Tebriklik adamsın ya .. Vallahi Helal Olsun .. Kim Oldugunu Herkese gösterdiğin için ..
Arkadaşlar bakıyorumki konu almış başını gitmiş......
Herkes birşeyler yazmış kendinece herkese teşekkürler ama artık bakıyorum konu başka taraflara... Doğru kaydırılmaya başlanmış ve birbirinizi kırmaya gidecek kadar ilerlemiş duruma geliyor yavaş yavaş... Artık lütfen kimse bu konu hakkında yorum yazmasın arkadaşlar .... ben gereken yorumu uygun olduğum zaman yazacağım ....
04-06-2007, Saat: 03:32 PM <
blue_belial Adlı Kullanıcıdan Alıntı:okuyamadım hepsını ama bırazını okudum (degerımı bıl) Sevgili ponokyo zoruma gitmedi ama eğer ben sana ".............. '' Dersem Senin Tepkin Ne olurdu?. Deseydim sana İLTİFAT olarak Gelirdi Galiba onun için tepki Vermez bana tşk Ederdin bunda Adım gibi Eminim. |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
::..ne Zaman Anlarsin Ola?..::SANA....! | PaPaTYa_PReNSeS | 8 | 619 |
04-13-2022, Saat: 06:53 AM Son Yorum: wildfang |
|
Bu Sana İtirafımdır... | €BeRimSin | 117 | 6,604 |
04-10-2022, Saat: 09:39 AM Son Yorum: wildfang |
|
Bitiyorum Sana ama... | blue_belial | 5 | 642 |
09-14-2007, Saat: 12:40 AM Son Yorum: Rüya Güzeli |
|
sana bir mailim varrrr babaaa...çok etkilendimmm arkadaşlarrrr.... | GCLRNFNS | 1 | 500 |
03-25-2007, Saat: 06:52 PM Son Yorum: ezoo20 |
|
Ben Sana A?ik Olmu?um Sultan | mert | 25 | 2,164 |
11-27-2006, Saat: 07:23 AM Son Yorum: ZeNiTH |
Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi