09-08-2006, Saat: 08:59 AM <
Yeni Üye
-
Yorumları:
66
-
Konuları:
13
-
-
Rep Puanı:
?raka neden gidemedik diyor arkada??m?z?!? mart ay?nda yine bu h?k?met teskesere ??kar?yordu ?rak i?in ama bu sivil toplum ?rg?tleri ve halk?n t?pk? ?imdiki gibi yapt??? protestolar y?z?nden girmedik... yoksa ki amerika istemedi diye de?il.. bende amerika dostu savunucusu de?ilim yanl?? anla??lmas?n...
ayr?ca pkk ile m?cadele devam edecektir. TSK buna m?ktedir g??tedir.. ama adamlar bebli bir d??man de?il ki... orda burda, k?yde sabah kahvecilik yap?yor gece da?a ??k?yor... adam ?ar??da esnaf, hafta sonu ?at??maya gidiyor... bunu ay?klamak ve temizlemek zor... ancak ?at??malarda ?ld?r?yorsun i?te pis keklllelerini al?yorsun adi ter?ristlerin...
09-08-2006, Saat: 09:21 AM <
Yeni Üye
-
Yorumları:
7,164
-
Konuları:
319
-
-
Rep Puanı:
Ben Olaya Bu Tarafindan Bakamiyorum Yanİ Neden Bu Konuda Halk SuÇlu Olsun Kİ.yada Sİvİl Toplum ÖrgÜtlerİ Yada.ayni Protestolar YÜzÜnden Gİdemedİk Dİye Bİr CÜmle Var Ortada.ama Farkindaysan Ayni Protestolar Hala Var Ama Gİdİlİyor Demek Kİ Konuyla Protesto Halk Yada Sİvİl Toplum ÖrgÜtlerİnİn Pek Bİ Alakasi Yok.
Tsk Nin GÜcÜnÜn BÜyÜklÜĞÜnÜ TartiŞacak Yada Buna Aksİ Bİr Yorum Getİrecek DeĞİlİm Zaten.terorİstlerİn Nasil Saklanip Ne Şekİlde SaldirdiĞi Konusunda Pek Bİ Fİkrİm Yok O YÜzden Bu Konuda Sadece Askerlerİmİzİn HerŞeyİ Yapacak GÜÇte OlduĞunu SÖyleyebİlİrİm Sadece.
09-08-2006, Saat: 04:11 PM <
Yeni Üye
-
Yorumları:
3,825
-
Konuları:
35
-
-
Rep Puanı:
katılıyorum sana YARGIÇ kardeş...
09-09-2006, Saat: 03:28 PM <
Yeni Üye
-
Yorumları:
3,825
-
Konuları:
35
-
-
Rep Puanı:
ankete katılıp yorum yapanlara tekrar teşekkür ederim...