SECO_UA22 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sağol sibel abla güzel bir konu ile ilgili paylaşım yapmışsın sağolbencedee ----
namaz kılmamak bir kötülük değil bin kötülüktür
|
SECO_UA22 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sen isteğin saat kıl namazını günde 5 kere kabul olur benceSECO CANIM BÖLE HASSAS KONULARI ARAŞTIRMADAN KAFANA GÖRE YAPMAK OLMAZ adda Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bencedee ----SAÄžOL CANIMmiley17:
08-19-2007, Saat: 01:07 PM <
ya ordaki saatlerle burdaki saatler cok farkli mesela en ufak bi ornek siz iftari gecen sene yedide acarken biz 9 9 30 gibi aciyoduk !!!
yildiz_gozlum Adlı Kullanıcıdan Alıntı: ya ordaki saatlerle burdaki saatler cok farkli mesela en ufak bi ornek siz iftari gecen sene yedide acarken biz 9 9 30 gibi aciyoduk !!! siz nerede yaşıyorsunuz öncelikle orası ile burası arasındaki saat farkını bi öğrenmek gerek bu arada sibel paylaşımın için sana teşekkürler
08-19-2007, Saat: 01:10 PM <
fransada yasiyorum orasi ile burasi arasinda tam bir saat fark var su anda turkiyede saat 13:11 burada 12: 11
yildiz_gozlum Adlı Kullanıcıdan Alıntı:fransada yasiyorum orasi ile burasi arasinda tam bir saat fark var su anda turkiyede saat 13:11 burada 12: 11 o halde istanbuldaki namaz saatlerini öğrenebilir bundan bir saat sonrada sen vakit namazlarını kılabilirsin
08-19-2007, Saat: 01:17 PM <
daha once karsilastirdik namaz vakitlerini ama alakasi bile yok aslinda dusundum bes vakit kiliyim kendime gore die ama biliyosunuz bazi vakitlerde namaz kilmak gunah sevap kazanalim derken gunah islemeyi istemedim son care olarak yarin camiye gidip ordan bi takvim alirim artik ...
yildiz_gozlum Adlı Kullanıcıdan Alıntı:daha once karsilastirdik namaz vakitlerini ama alakasi bile yok aslinda dusundum bes vakit kiliyim kendime gore die ama biliyosunuz bazi vakitlerde namaz kilmak gunah sevap kazanalim derken gunah islemeyi istemedim son care olarak yarin camiye gidip ordan bi takvim alirim artik ... tamam o halde şuradaki linki tıkla sağ üst köşeye yaşadığın şehiri yaz http://www.namazvakti.com/CityChar.php?c...cityChar=F
08-19-2007, Saat: 01:24 PM <
sen cok iyi bir dostsun tesekur ederim kardesim inan cok mutlu oldum allah gonlune gore versin
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
"Kılıbık" değil; "Kalbi Ilık" | Hasretiim | 2 | 1,033 |
09-01-2011, Saat: 11:08 PM Son Yorum: soyle |
|
Namaz Kilmayandan Hayvan Bile Kaçar | MaSaL | 0 | 735 |
02-17-2011, Saat: 11:57 PM Son Yorum: MaSaL |
|
Namaz Hiç Bu Vakte Bırkalır mı? | Hasretiim | 0 | 720 |