09-10-2006, Saat: 05:26 PM <
Yeni Üye
-
Yorumları:
2,392
-
Konuları:
368
-
-
Rep Puanı:
Bu arada benim fikrimide okudun mu?
Madem tartışmak istiyorsun önce okuyarak başlayabilirsin...
09-11-2006, Saat: 04:04 PM <
Yeni Üye
-
Yorumları:
3,825
-
Konuları:
35
-
-
Rep Puanı:
güzel yorumlar... yorumlarınız için teşekkürler...
09-11-2006, Saat: 04:07 PM <
Yeni Üye
-
Yorumları:
5,137
-
Konuları:
311
-
-
Rep Puanı:
önemli değil de yorum yapacak biraz daha insan olsaydı daha iyi olurdu
09-11-2006, Saat: 04:18 PM <
Yeni Üye
-
Yorumları:
7,164
-
Konuları:
319
-
-
Rep Puanı:
Son olarak ?lkemizde ter?r varken ba?ka ?lkeye asker g?ndermek sa?ma diyenlerede s?yleki bizim ordumuz sadece 5-10 bin ki?iden olu?muyor yani k???k bir ordumuz yok asker oraya da ba?ka yerede gitse gene buray?da koruyabilir
yazd?klar?ndan okudu?um kadar?yla yorumlar? yada yaz?lanlar? okumak gibi bir ?zelli?in yok.e?er okudum diyeceksen.yaz?lanlarda kimsenin ordunun 5 - 10 bin ki?iden olu?tu?u yada ?lkenin korunamayaca?? korkusunun kimsede olmad??? gayet a??k bir ?ekilde dile getirilmi?tir.yazd?klar?n? tamamen okudum ancak senin cevap verme ?abanda sertle?ti?ini g?r?yorum.yoruma cevap vermek yada yorum yapmaktan ?te kendi bildi?inin do?ru oldu?unu herkese kabullendirmek i?in elinden geleni yapan bir tavr?n var.yorum yapacak biraz daha insan olsayd? iyi olurdu bunuda ??zemedim insanlar?n yorumlar?n? okumadan onlar?n d???ncelerini ba?kalar?n?n etkile?imi olarak g?rmek i?in mi istedin bunu.banada soracaksan senin yorumun nedir diye arkada?larla biz konu ile tart??malar?m?z? yapt?k,orada benim yorumlar?m vard?r.?u ne zaman tart??mak istersen ben buraday?m k?sm? ?a??rtt? beni. bu meydan okuma nedendir onuda anlayamad?m....