çikitamuz Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bizim şuan yaptığımız gibi yani
valla çok güzel bi duyguu anlattıklarımı birinin dinlemesii ama çok az itirafta bulunmuşum çok az şey paylaşmışımm onu farkettimm ondann açtım konuu rahatsız mı etti seniii
öff yaaaaaa
|
02-21-2008, Saat: 02:19 AM <
çikitamuz Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bizim şuan yaptığımız gibi yani valla çok güzel bi duyguu anlattıklarımı birinin dinlemesii ama çok az itirafta bulunmuşum çok az şey paylaşmışımm onu farkettimm ondann açtım konuu rahatsız mı etti seniii
02-21-2008, Saat: 02:22 AM <
((UYFOR)) Adlı Kullanıcıdan Alıntı:valla çok güzel bi duyguu anlattıklarımı birinin dinlemesii ama çok az itirafta bulunmuşum çok az şey paylaşmışımm onu farkettimm ondann açtım konuu rahatsız mı etti seniiiyok estağfurlah tabiki az çok paylaş bizimle bende merak ve büyük bir zevkle dinlerim
bence sende ona aynısını yap hemen konuyu degıstır baktın tapkı verıyo kuzum neden bu kadar herseyı kafana takıyosun de bole gıderse valla sonunu pek hayırlı goremıyorumde kapat konuyu o anlar hatasını anlamazsada dınlıuomus gıbı davran
02-21-2008, Saat: 02:47 AM <
çikitamuz Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yok estağfurlah iyi o zaman arada paylaşırımm
02-21-2008, Saat: 02:54 AM <
piko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bence sende ona aynısını yap hemen konuyu degıstır baktın tapkı verıyo kuzum neden bu kadar herseyı kafana takıyosun de bole gıderse valla sonunu pek hayırlı goremıyorumde kapat konuyu o anlar hatasını anlamazsada dınlıuomus gıbı davran sağoll denedim amaa oturup ağlıyo karşımdaa o zaman dinlemek zorunda hissediyorum kendimiii
02-21-2008, Saat: 02:57 AM <
((UYFOR)) Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sağoll denedim amaa oturup ağlıyo karşımdaa o zaman dinlemek zorunda hissediyorum kendimiiiyerinde olsam bende oturup onunla beraber ağlardım kemal sunal misali ((UYFOR)) Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sağoll denedim amaa oturup ağlıyo karşımdaa o zaman dinlemek zorunda hissediyorum kendimiiiallah sana sabır versın o zaman ben coktan postalamıstım bunalım bırısı benıde bunalıma sokar cunku
02-21-2008, Saat: 03:36 AM <
piko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:allah sana sabır versın o zaman ben coktan postalamıstım bunalım bırısı benıde bunalıma sokar cunku valla aynen beni sokuyo bunalımaa kendime daiirr sıkıntıı bırakmadım içimdee tek sorunum buu ((UYFOR)) Adlı Kullanıcıdan Alıntı:valla aynen beni sokuyo bunalımaa kendime daiirr sıkıntıı bırakmadım içimdee tek sorunum buuo zaman bak sole bı sarkı var sana tavsıyemdır : aman bosver boyle gelmıs boyle gıder..... onada su sarkıyı soyle bak tesellı etmenın ne faydası var bence arada bı sorun kalmaz: |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
gülmeyin abiiiiiiiiii yaaaaaa.... | GCLRNFNS | 6 | 453 |
03-30-2007, Saat: 05:35 PM Son Yorum: PrinceSs |