TEL KADAYIFLI BÖREK
* 250 gr Tel Kadayıf
* 350 gr Taze Kaşar
* 2 su bardağı Süt
* 2 adet Yumurta
* 5-6 parça ceviz büyüklüğünde margarin
Tel kadayıfın yarısını bir borcam fırın tepsisine altını yağlayarak yayın. Üzerine ince dilimler halinde kesilmiş kaşar peynirini dizin. Kalan tel kadayıf ile peynirin üstünü kapatın. 2 bardak süt ile yumurtaları çırpın ve hazırlanan böreğin üzerine dökün. Bir gece buzdolabında bekletin. Fırına sürmeden önce üzerine 5-6 parça ceviz büyüklüğünde margarin parçaları koyup fırında üstü kızarana kadar pişirin.
* 250 gr Tel Kadayıf
* 350 gr Taze Kaşar
* 2 su bardağı Süt
* 2 adet Yumurta
* 5-6 parça ceviz büyüklüğünde margarin
Tel kadayıfın yarısını bir borcam fırın tepsisine altını yağlayarak yayın. Üzerine ince dilimler halinde kesilmiş kaşar peynirini dizin. Kalan tel kadayıf ile peynirin üstünü kapatın. 2 bardak süt ile yumurtaları çırpın ve hazırlanan böreğin üzerine dökün. Bir gece buzdolabında bekletin. Fırına sürmeden önce üzerine 5-6 parça ceviz büyüklüğünde margarin parçaları koyup fırında üstü kızarana kadar pişirin.