11-12-2006, Saat: 10:41 PM <
Yeni Üye
-
Yorumları:
84
-
Konuları:
5
-
-
Rep Puanı:
Üfff Nerdeyse İlk Üyelerden Sayilir Yaa UlaŞamayacaĞim Galİba Bİlenlerde Vermİyordur Tabİİ Belkİ Sultan Razi Olmuyordur Ne Bİleyİm Ya ÇildiracaĞim Şİmdİ Kuzenİ Var Galİba Burda Ona SoracaĞim Fakat Burda DeĞİl Şuan..
11-12-2006, Saat: 10:45 PM <
Yeni Üye
-
Yorumları:
8,230
-
Konuları:
781
-
-
Rep Puanı:
YanliŞ AnlaŞilmasin ArkadaŞim Ama Sevene Saygim Var Fakat Sen BÖyle BİŞİ İsterken Bİraz DÜŞÜnmelİsİn Bence Olsun Nerden Bİlİyoruz Kİ Şu Anda Ayrilar Belkİ De BariŞtilar....kİmsenİn Bence Sana BÖyle BİŞİ Yapmamasi Lazim .. Bİlmİyorum Ne Zamandan Berİ Sevİosun Ama Şİmdİ Beraber Olurdunuz.ama O SeÇİmİnİŞ YapmiŞ Kalbİnİn BaŞkasin Aİt OlduĞunu Bİlİyoruz YanliŞ Mi Yoksa Haykirmalar Nereye Gİttİ Senİ Sevİyorumlari Falan Bİlİyorduk SonuÇta....Şİmdİ Sen Varsa Bİlen Msn Yada BaŞka BİŞİ İstİosun İyİde GÜzel ArkadaŞim O KİŞİnİn Haberİ Olmadan BÖle BİŞİ İstemeN Bİ Kere Bana GÖre Çok YanliŞ...zaten Bİlen Olsa Da Sana BÖle BİŞİ Yaparsa O Daha Da ÇokyanliŞ Yapar Bence..İstersen Bana Kizabİlİrsİn Ama Bence GerÇek Bu ArkadaŞim....sana Saygim Var Sevgİnede....
11-12-2006, Saat: 10:51 PM <
Yeni Üye
-
Yorumları:
84
-
Konuları:
5
-
-
Rep Puanı:
Yaa Ne Yapabİlİrİm Bİr Umut Beklİyorum...ya Gelcekse Ya Ayriysa Ya Barimadiysa Bunlar Bİrazda Olsun Benİ Sevİndİrİyor....yİnede Saol...sende Haklisin Ama Benİde Anlamaya ÇaliŞin LÜtfen
11-13-2006, Saat: 01:20 PM <
Yeni Üye
-
Yorumları:
10,613
-
Konuları:
1,406
-
-
Rep Puanı:
mertcim ben sultanın kuzeniyim...
kimsenin üzülmesini istemem ama...
sultan ilişkine kaldığı yerden devam ediyor...