BeRAtS Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ya Ezgi sen evlisin öyle an gelir seninle eşinin arasına bile girilir bunu bilmiyormusun?
Benim söylediğimi ne şekilde anladın bilmiyorum ama sadece o anlık üzüntü ile yada bi kaç damla gözyaşı ile bitmiyor olay bunuda biliyorsun dur sanırım. Hayatlar etkilenir bu durumdan. Öldürdüğün adam evin geçim kaynagıdır hadi şimdi adam öldü geçimini kim üstlenecek evin diğer fertler yani hayatın geri kalanında da devam edecek o etki. Sen girdin hapse evin geçim kaynagıydın sen geri dönene kadar kim üstlenecek bunu geride kalan senin durumundan etkilenecek olanlar. Yani öle anlık kısa süreli değil.
Sen bi konu açtın nedenide arkadaşın için duyduğun üzüntü yada olanların senin sinirini bozacak şekilde etkilemesinden dolayı.
İsim vermiyorum diyorsun ama biliyoruz ki ikimizde burdaki bahsedilen mevzu emine ile faruğun arkadaşlığı.
Bana ne dediğin gibi. Bana bir karları mı var yada bana bir zararları mı var hayır ne isterlerse yapsınlar bana bi faydası da zararı da yok ki.
Ama sen üzerinden zaman geçmiş bir konuyu açarak bence asıl zararı veriyorsun
Yanlışmıyım tekrar o günlere geri döndürüyorsun arkadaşını
Ercan canim arkadasim konu emineyle faruk deil inan bana cunki onlarin iliskisi bitmis deil henuz yeni basladi ve cok guzel bir beraberlikleri var Allah mesut bahtiyar etsin kimsenin iliskisi beni ilgilendirmez ama sunu soleyim emineyle hasan ayrildiktan sonra nedense insanlar taraflasti gibime geliyor hasan sutten cikma ak kasik emine oldu gunah kecisi ben emineyi savunmuyorum hasanida kotulemiyorum hicbirzaman hatta emineye sor bak emine benim canimdan ote can ama ben onlarin ne yasadigini a dan z ye en ince noktasina kadar bildigim halde hasani emineye asla kotulemedim hatta hasanlada hala bir dostlugumuz var ama nedense bazi cevreler emine sanki kara kedi gibi kizin uzerine geliyor hic biriniz bilmiyorsunuz b iliski neden bitti yada emine ne fedakarliklar yapti yada hasan ne fedakarliklar yapti ama yurutemediler ve bitti belkide hasan suclu ne biliyorsunuz belkide emine ama bu bizi ilgilendirmez demek istedigim bu farkinda olmayabilirsiniz ama gorunen koy kilavuz istemez ha faruga gelince faruguda cok seviyorum saolsun oda cok iyi bir insan zamaninda belki bir hata yapmis olabilir zaten o bu yaptigi hatayi kabul etmis ama cocuga hepiniz serefsissin dediniz azini acip serefsiz sissiniz demedi ve ne oldu hoopp banlandi neden cunki herkez kendi acisindan dusunuyo olaylari haksizlik yapildi o konuda herkez uzerine geldi kendisi sadece hepinizin cigerini biliyorum dedi ve sevdigimi ve beni uzecek birsey soylemeyin dedi !
Yani insanlar cift tarafli dusunemiyor bazi seyleri benim sinirlendigim nokta bu ben ne hasani ne emineyi ne farugu nede rapunzeli kotulemiyorum burda ama herkez bi tarafa cekilip tek bir kisiyi gunah kecisi yapmak ayip !
Ve bu duygusuza hic yakismiyor !!!