<H1>Ciğer Kebabı
</H1>Malzemeler
Mutfak Zorluk 2Süre 40 dk.Kaç Kişilik 5Yöntem
Yarım kilo ciğer
2 Adet patates
2 Adet havuç
2 Adet soğan
Sıvıyağ
Maydanoz
Tuz, kırmızı pulbiber, kekik
Hazırlanışı
</H1>Malzemeler
Mutfak Zorluk 2Süre 40 dk.Kaç Kişilik 5Yöntem
Yarım kilo ciğer
2 Adet patates
2 Adet havuç
2 Adet soğan
Sıvıyağ
Maydanoz
Tuz, kırmızı pulbiber, kekik
Hazırlanışı
- Ciğerin zarını soyup, tavla zarı iriliğinde doğrayın.
- Isıtılmış sıvıyağda ciğerleri arada bir çevirerek kızartın (tuz ilave etmeden).
- İnmesine yakın tuz, kırmızı pulbiber ve kekik serpiştirerek delikli kepçe ile servis tabağına alın.
- Havuçları ve patatesleri küp küp doğrayıp ayrı bir tavada kızartın.
- Sebzeleri ciğerlerle karıştırın.
- Piyazlık doğranmış soğanları tuzla ovup yıkayın.
- Soğanı ince kıyılmış maydanozla karıştırın.
- Ciğer kebabının yanında servis yapın.