Malzeme :
1 adet sarma rosto (rostoyu kasaba sardırınız) yoksa nuar alınız.
Tuz,
karabiber.
![sarma.jpg](http://www.yemektarifleri.info/wp-content/uploads/2008/11/sarma.jpg)
Yapılışı :
1) Rosto veya nuarı birkaç yerinden delip tencereye koyup üzerine sıcak su, tuz koyup orta hararetli ateşte pişiriniz.
Soğuyunca rostonun iplerini çözüp, parmak kalınlığınÂda dilimlere kesip servis tabağına diziniz.
1 adet sarma rosto (rostoyu kasaba sardırınız) yoksa nuar alınız.
Tuz,
karabiber.
![sarma.jpg](http://www.yemektarifleri.info/wp-content/uploads/2008/11/sarma.jpg)
Yapılışı :
1) Rosto veya nuarı birkaç yerinden delip tencereye koyup üzerine sıcak su, tuz koyup orta hararetli ateşte pişiriniz.
Soğuyunca rostonun iplerini çözüp, parmak kalınlığınÂda dilimlere kesip servis tabağına diziniz.